Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

PRESENTACIÓ DE MIA ORDEIG COM A JUGADOR DEL C.P. VOLTREGÀ STERN MOTOR

15-11-2018
Ahir dimecres es va fer la presentació oficial de la nova incorporació al primer equip del C.P. Voltregà stern motor del jugador d’hoquei Mia Ordeig.
El nou president Ramon Sitjà va glossar la figura d’Ordeig destacant que retorna al club dels seus orígens després d’haver tingut una gran vida esportiva en el món de l’Hoquei. Ordeig es va iniciar de petit al Voltregà i als 15 anys va passar al Vic i després al Barça.
“En Mia ho ha guanyat tot en el món del hoquei”, destaca Sitjà. Entre els diversos equips en que ha estat, sumant-hi la selecció espanyola, té un currículum de trofeus immillorable. Va estar també amb l’equip de la selecció catalana que va guanyar la Copa Amèrica.
El president va destacar també la seva sòlida formació acadèmica ( Fisioteràpia, CAFE, Màsters en Psicologia i Gestió esportives i Postgraus en Psicologia de l’esport) com un referent i model pels joves esportistes que el Voltregà té a les seves files (32 equips federats), el club amb més equips d’hoquei del país. El Voltregà vol que Mia Ordeig, a més de jugar amb el primer equip, desenvolupi tasques d’entrenador i de tutorització de joves esportistes.
Ordeig va explicar que li feia molta il·lusió tornar al Voltregà i que espera poder ajudar tant a l’equip de l’OK lliga com en les tasques de formació encarregades. Ordeig portarà el número 6 en homenatge al seu pare “Catxo” Ordeig, jugador històric del Voltregà.

Propers partits

  • Primer equip masculí
  • No hi ha cap partit programat
  • Primer equip femení
  • No hi ha cap partit programat

Resultats i Classificació

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea