Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Reportatge de la UFEC sobre el Campionat de Catalunya d'hoquei adaptat

03-03-2016

Vídeo resum de la Festa-Torneig Joan Petit

18-11-2014

CaixaBank dóna 10.000 euros a la Fundació Joan Petit

02-08-2014 Jordi Sala i Joan Torner en el moment de rebre la donació

Jordi Sala i Joan Torner en el moment de rebre la donació

El director territorial de Catalunya de Caixabank, Jaume Masana, juntament amb la directora de negoci d’Osona, Immaculada Puig, han fet entrega aquest dimecres de 10.000 euros al president de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner i a Jordi Sala, president de la Fundació del Club Patí Voltregà.

Aquests diners es destinaran a la nova planta d'oncologia de l'Hospital General de Vic, i se sumen als 14.000 euros que el Voltregà ja havia aconseguit per la lluita contra el càncer infantil.

Èxit absolut de la Festa-Torneig Joan Petit

01-06-2014 La festa ha comptat amb la participació de més de 400 nens i nenes

La festa ha comptat amb la participació de més de 400 nens i nenes

La catorzena edició de la Festa-Torneig Joan Petit s'ha celebrat a Sant Hipòlit amb un gran èxit organitzatiu i d'assistència de públic.

La Festa s'ha tancat amb uns números espectaculars: 36 equips participants, més de 400 nens i nenes que han jugat una setantena de partits, gairebé 300 voluntaris i més de 1.200 visitants. La recaptació final de la jornada ha estat propera als 12.000 euros, que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer infantil.

Des del Club Patí Voltregà volem donar les gràcies a tots els voluntaris que han permès organitzar un esdeveniment d'aquesta magnitud, que demostra de nou la força del nostre club, de l'escola i de l'afició, a l'hora de donar suport a causes solidàries.

Aquí hi trobareu les galeries de fotos de la jornada:
Galeria 1
Galeria 2

El Joan Petit arriba a Sant Hipòlit

25-05-2014 L'alcalde de Sant Just Desvern ha entregat la cullera de fusta a l'alcalde de Sant Hipòlit

L'alcalde de Sant Just Desvern ha entregat la cullera de fusta a l'alcalde de Sant Hipòlit

Aquest dissabte s'ha realitzat la presentació de la Festa-Torneig Joan Petit, en un acte celebrat al pavelló exterior de la Pista que obre oficialment la celebració d'aquest esdeveniment a Sant Hipòlit.

En aquesta jornada s'han celebrat alguns partits d'exhibició entre vuit equips de nens i nenes, com a aperitiu pel torneig que la setmana que ve acollirà més d'una vintena de clubs.

El discurs de benvinguda oficial ha estat pronunciat per Xevi Sala, el president del Voltregà. Posteriorment, l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, ha entregat la cullera de fusta a l'alcalde de Sant Hipòlit, Xavier Vilamala. La cullera és el símbol de l'encàrrec d'organitzar el torneig. També hi ha intervingut el representant territorial del Consell Català de l’Esport a Barcelona, Santiago Siquier.

Els padrins d'aquesta edició del torneig tampoc no s'han volgut perdre la presentació. Són el guanyador del Dakar Nani Roma i la ninotaire Pilarín Bayés. Tots dos han destacat el valor solidari de la festa, així com la dedicació necessària dels voluntaris per dur-la a terme.

La jornada ha acabat amb el ball del gegantó Joan Petit, gràcies a la col·laboració dels Geganters de Sant Hipòlit.

Aquí hi trobareu totes les fotografies de la jornada:
Galeria 1
Galeria 2
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea