Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Premi al compromís solidari

24-11-2013 L'acte ha estat precedit per una marxa (foto: Special Olympics Catalunya)

L'acte ha estat precedit per una marxa (foto: Special Olympics Catalunya)

El Club Car-Patí Voltregà ha rebut aquest diumenge el premi al compromís solidari, guardó concedit per Special Olympics Catalunya, l'entitat sense afany de lucre que fomenta la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Els jugadors del Club Car-Patí Voltregà, al costat del seu entrenador Pau Carbonell i del responsable esportiu del club, Joan Ferran, han recollit el guardó aquest diumenge en la 5a edició dels premis nacionals Special Olympics Catalunya, celebrada al Palau Blaugrana de Barcelona.

El jurat que ha concedit el premi estava format per diverses personalitats dels mons de l'esport i de la integració, entre els quals la consellera de Benestar Social i Família Neus Munté, el Secretari General d'Esports Ivan Tibau, Marta Ferrussola (membre de la junta directiva de Special Olympics Catalunya), o els extennistes Sergi Bruguera i Manolo Orantes.

Més informació: Facebook Special Olympics Catalunya
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea