Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Joan Petit arriba a Sant Hipòlit

25-05-2014 L'alcalde de Sant Just Desvern ha entregat la cullera de fusta a l'alcalde de Sant Hipòlit

L'alcalde de Sant Just Desvern ha entregat la cullera de fusta a l'alcalde de Sant Hipòlit

Aquest dissabte s'ha realitzat la presentació de la Festa-Torneig Joan Petit, en un acte celebrat al pavelló exterior de la Pista que obre oficialment la celebració d'aquest esdeveniment a Sant Hipòlit.

En aquesta jornada s'han celebrat alguns partits d'exhibició entre vuit equips de nens i nenes, com a aperitiu pel torneig que la setmana que ve acollirà més d'una vintena de clubs.

El discurs de benvinguda oficial ha estat pronunciat per Xevi Sala, el president del Voltregà. Posteriorment, l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, ha entregat la cullera de fusta a l'alcalde de Sant Hipòlit, Xavier Vilamala. La cullera és el símbol de l'encàrrec d'organitzar el torneig. També hi ha intervingut el representant territorial del Consell Català de l’Esport a Barcelona, Santiago Siquier.

Els padrins d'aquesta edició del torneig tampoc no s'han volgut perdre la presentació. Són el guanyador del Dakar Nani Roma i la ninotaire Pilarín Bayés. Tots dos han destacat el valor solidari de la festa, així com la dedicació necessària dels voluntaris per dur-la a terme.

La jornada ha acabat amb el ball del gegantó Joan Petit, gràcies a la col·laboració dels Geganters de Sant Hipòlit.

Aquí hi trobareu totes les fotografies de la jornada:
Galeria 1
Galeria 2
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea