Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Vendrell s'emporta els tres punts a l'últim minut

11-10-2009 El Voltregà no ha sabut trencar la tancada defensa vendrellenca (foto: Judit V)

El Voltregà no ha sabut trencar la tancada defensa vendrellenca (foto: Judit V)

El Voltregà no ha pogut començar la seva trajectòria a Primera Divisió amb bon peu tot i dominar el partit durant la major part del temps.
 
CE Vendrell 2   1 CP Voltregà

Amb un Vendrell que presentava una formació defensiva molt tancada, el Voltregà no ha trobat la manera de generar perill sobre la porteria de Pere Isaac Salvador. Només Jordi Urbano ha estat capaç de fer-ho amb una excel·lent acció individual a falta de 2 minuts i mig per al descans que situava el 0 a 1 al marcador i presagiava un bon segon temps.

Després del descans, els jugadors del Vendrell han premut l'accelerador, però el Voltregà ha aguantat les primeres embestides. Gerard Teixidó ha desaprofitat l'ocasió de col·locar el 0 a 2 en una falta directa concedida a causa de la 10ena falta acumulativa del Vendrell. Poc després, Eloi Albesa batia Roger Torelló amb un llançament des de lluny que entrava al costat de la base del pal.

Amb l'1 a 1 al marcador, el partit s'ha accelerat amb tots dos equips a punt d'aconseguir una falta directa per acumulació. El Vendrell l'ha obtinguda però Albesa no ha pogut superar Torelló. En canvi, Santi Julivert sí que ho ha aconseguit a falta d'un minut pel final, en una acció embolicada que ha solucionat a la mitja volta. Amb 50 segons per davant, el Voltregà no ha sabut provocar la 15ena falta dels locals que hauria originat una nova falta directa favorable als seus interessos.

El proper objectiu és aconseguir els 3 punts la setmana que ve, quan el Calafell visita el Victoriano Oliveras de la Riva. Els del Baix Penedès són els actuals líders, després d'apallissar el CP Monjos per un contundent 8 a 1.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea