Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Primer triomf a domicili amb emoció final

25-10-2009 El Voltregà ha tingut el partit controlat durant 48 minuts (foto: Mireia F)

El Voltregà ha tingut el partit controlat durant 48 minuts (foto: Mireia F)

El Voltregà ha tornat d'Astúries amb els tres punts en un partit que ha dominat clarament al marcador fins que en els darrers dos minuts l'Oviedo ha aconseguit dos gols insuficients.
 
FM Oviedo HC 2   3 CP Voltregà

El partit ha començat amb l'anècdota de l'explosió del quadre principal de la instal·lació elèctrica, que ha posat en dubte la celebració del partit fins al darrer moment.

Una vegada solucionats els problemes tècnics, els dos equips han pogut sortir a una pista amb un fenòmen perjudicial per al bon hoquei: l'elevada condensació que provocava relliscades a banda i banda.

Malgrat tot, Jordi Romeu ha pogut obrir el marcador al minut 15 amb un bon llançament ras des del lateral de l'àrea. Amb aquest resultat al descans, l'Oviedo ha sortit al segon temps amb una marxa més per tal d'intentar igualar el marcador, però la brillant actuació de Roger Torelló durant tot el partit ha impedit el gol local una i altra vegada.

El Voltregà dominava i Gerard Teixidó ha consolidat el resultat en un minut màgic, en el qual ha aconseguit dos gols, el primer en llançament llunyà i el segon en jugada d'habilitat. Amb el 0 a 3 i el partit aparentment controlat, només l'aplicació de les noves normes podia fer perillar la victòria blanc-i-blava.

A un minut i mig del final, el local Juanjo ha aconseguit l'1 a 3 en una jugada confusa. Només 20 segons després, Pablo transformava un penal, i el Voltregà havia comès nou faltes. Tot i que els àrbitres han assenyalat la desena, Roger Torelló ha aturat la falta directa i els tres punts han pogut viatjar fins a Sant Hipòlit.

Amb aquesta victòria, el Voltregà es manté en el grup d'equips que van del 3r al 8è amb dues victòries al sarró, ben a prop del Cerdanyola (3 victòries) i l'Areces (2 victòries i un empat).

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea