Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Treballada victòria a Cerdanyola

08-11-2009 Els jugadors del Voltregà celebrant un dels gols (foto: Anna S.)

Els jugadors del Voltregà celebrant un dels gols (foto: Anna S.)

El Voltregà es va emportar els tres punts de Cerdanyola en un partit que es va animar al segon temps i en que Jaume Molas va tornar a decidir en l'apartat golejador. Els homes d’Iván Sanz van sortir molt concentrats i sabent perfectament que davant seu hi tenien un dels màxims rivals per aconseguir l’ascens a l'OK Lliga.
 
Cerdanyola CH 1   2 CP Voltregà

La primera part va estar marcada per l’absència de gols, tot i que els pals es van encarregar de desviar un parell d’oportunitats per als dos equips. El joc, totalment defensiu, es feia palès en el nombre de faltes, molt poques des de que es va instaurar la nova reglamentació. La segona part va començar amb un Voltregà llançat al contraatac, tot i que la defensa cerdanyolenca s’encarregava de tapar bé els espais. Quan es portaven pocs minuts de joc, Molas va foradar per primer cop la porteria dels vallesans amb un xut gairebé des de mig camp. A partir d’aquest moment els homes de Sanz van dominar el partit, tot i algun contraatac del Cerdanyola que va aturar perfectament un magistral Roger Torelló.

Pocs minuts després del primer gol arribaria el segon, obra també de Molas. Els col·legiats van assenyalar penal a l’àrea vallesana i després de fallar el primer llançament, el mateix Molas va aconseguir el rebot i va colocar la pilota entre els tres pals. Era el segon i quan semblava que el tercer cauria en qualsevol moment, el Voltregà va arribar a les 10 faltes. En la falta directa, el Cerdanyola va aconseguir escurçar el marcador. Malauradament per als cerdanyolencs, faltaven pocs minuts per acabar el partit i la defensa del Voltregà va estar més sòlida que mai.

Tres punts més a la classificació que els dóna als blanc-i-blaus el liderat juntament amb el C.E. Vendrell i el Centro Asturiano Oviedo.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea