Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Només l'estat de la pista impedeix una golejada més gran

23-11-2009
El Voltregà femení ha aconseguit una àmplia golejada en el seu desplaçament a Sevilla, en una pista amb irregularitats que dificultava la pràctica de l'hoquei.

CP Claret 1 7 CP Voltregà femení

Natasha Lee ha tirat del carro durant els primers minuts, aconseguint tres gols que deixaven el partit molt favorable al Voltregà. Tot i el solitari gol del Claret de mans de Rosa Fernández, Maria Ferrón ha ampliat de nou avantatge amb el seu primer gol de la temporada.

Amb un Claret que difícilment aguantava les possessions més de cinc segons, el Voltregà només ha hagut de deixar passar els minuts. Al segon temps, Marta Mompart, Motxa Barceló i Anna Romero han tancat el marcador.

Amb aquesta victòria, les jugadores de Pep Maydeu són líders, empatades a punts amb Gijón, Cerdanyola i Vilanova (aquests dos darrers amb un partit més).
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea