Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà ja és líder en solitari

23-11-2009
Els jugadors d'Iván Sanz només han necessitat set jornades per posar-se líders en solitari de la lliga de Primera Divisió. Amb una victòra àmplia i cinc golejadors diferents, s'han emportat els tres punts de la pista del Raspeig.

CPP Raspeig 1 6 CP Voltregà

El Voltregà ha continuat protagonitzant bons inicis amb un gol de Jordi Urbano al minut 4 a passada de Gerard Teixidó. Deu minuts després, Jaume Arché (màxim golejador de la competició) aconseguia el seu 15è gol de la temporada. A diferència de jornades anteriors, el Voltregà ha reaccionat ràpidament amb una diana de Romeu abans del descans.

El mateix Romeu ampliaria l'avantatge en començar el segon temps després d'empènyer una jugada creada per Juli. Amb el resultat a favor, Juli transformava des del mig del camp i Carles aconseguia el cinquè poc després. Per culminar el partit, Guillem Ribot s'estrenava en la faceta golejadora a falta de sis dècimes pel final del temps reglamentari.

Després d'aquest desplaçament, el Voltregà ja és líder en solitari i la setmana que ve s'enfronta al Centro Asturiano, tercer classificat a tres punts dels blanc-i-blaus.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea