Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Un altre minut màgic per culminar la victòria

29-11-2009
El Voltregà s'ha emportat els tres punts i continua líder amb una treballada victòria davant del que era fins ara el tercer classificat de la lliga de Primera Divisió.
CP Voltregà 4 2 Centro Asturiano

A diferència dels darrers partits a casa, el Voltregà ha començat amb un marcador en contra, ja que Manuel Coto ha aprofitat un error defensiu del Voltregà per fer pujar el primer gol al marcador.

Carles Rodríguez restablia l'empat en culminar un contraatac de manual amb l'ajuda de Juli Anguita i Gerard Teixidó.

Amb l'1 a 1 al descans, el Voltregà continuava dominant el joc, però el Centro Asturiano també gaudia d'opcions per avançar-se de nou. Finalment ha estat Juli qui ha aconseguit el gol a passada de Gerard, però el Centro Asturiano ha empatat en transformar la falta després d'una targeta blava mostrada a Carles Rodríguez.

Amb un nou empat i només deu minuts per davant, el Voltregà ha sabut sobreposar-se amb l'ajuda de l'afició i ha gaudit d'un nou minut d'or de Jaume Molas, que primer transformava un llançament llunyà, i pocs segons després empenyia una passada de Gerard Teixidó (la seva tercera assistència de la nit).

Amb aquest marcador, el Voltregà aconsegueix obrir una escletxa de tres punts amb els seus perseguidors, ja que el Vendrell només ha pogut empatar a casa davant el Mataró.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea