Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà torna a endur-se els tres punts al darrer sospir

06-12-2009 Jaume Molas en l'acció del gol decisiu (foto: Judit V)

Jaume Molas en l'acció del gol decisiu (foto: Judit V)

L'equip d'Ivan Sanz ha tornat a protagonitzar un final d'infart, aixecant un partit que perdia fins a un minut i mig per acabar el temps reglamentari.
CP Sitges 2 3 CP Voltregà

El partit ha començat amb un Voltregà dominador i amb un Sitges completament renovat respecte la temporada passada que buscava les seves oportunitats a la contra, fins que Juli Anguita ha aconseguit obrir el marcador anotant el seu cinquè gol de la temporada. El Sitges només ha aconseguit entrar al partit després d'aconseguir l'empat, resultat amb el que s'arribaria al descans

El segon temps ha començat amb un Voltregà dominador de la possessió i volcat a la porteria d'Àlex Ribó, però amb un equip local que gaudia d'ocasions a la contra i en boles penjades a l'àrea de Roger Torelló. El porter del Voltregà ha desfet el perill una i altra vegada fins que a tres minuts pel final Oriol Borràs ha desviat una bola penjada des del mig del camp fins al fons de la xarxa.

El Sitges encara ha gaudit d'una falta directa (per la desena falta del Voltregà) que ha desaprofitat. Amb molt poc marge de maniobra, els blanc-i-blaus han capgirat el marcador amb una jugada de davanter de Jordi Urbano a un minut i mig pel final, i un llançament des de fora de l'àrea de Jaume Molas, que continua en estat de gràcia de cara a gol.

Amb aquesta victòria, el Voltregà continua líder, a 4 punts d'Alcobendas i Cerdanyola, i a 6 de San Antonio i Vendrell.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea