Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà domina però no culmina

13-12-2009 El Voltregà ha assetjat la porteria del Tordera sense sort (foto: Judit V)

El Voltregà ha assetjat la porteria del Tordera sense sort (foto: Judit V)

El Tordera ha obtingut el premi d'emportar-se'n un punt del Victoriano Oliveras de la Riva, tot i el domini de possessió del Voltregà durant la major part del partit.
CP Voltregà 2 2 CP Tordera

Els jugadors d'Iván Sanz han tornat a protagonitzar un bon començament de matx, que ha aprofitat Jordi Urbano per aconseguir el seu cinquè gol de la temporada. Minuts després, Jordi Romeu transformava el segon en una jugada d'home d'àrea després d'un rebuig del porter visitant.

Amb el 2 a 0, el Voltregà dominava la situació amb llargues possessions, tot i que el Tordera també obligava Roger Torelló a lluir-se en algunes accions al contraatac. Amb un Voltregà prop d'aconseguir el tercer, ha estat el Tordera qui ha reduït diferències abans del descans amb una bola penjada a l'àrea que ha acabat al fons de la porteria voltreganesa.

Al segon temps, el Voltregà ha sortit amb intensitat, buscant porteria contrària i encadenant jugades sense deixar opció d'atac a un Tordera que ha aguantat totes les embestides locals.

Però novament ha estat l'equip visitant qui ha transformat el segon en una ràpida jugada al contraatac, igualant el marcador i traspassant la pressió a les files voltreganeses. Els blanc-i-blaus han buscat el gol, han gaudit de quatre minuts de superioritat numèrica, i Gerard Teixidó ha desaprofitat una falta directa, però l'entramat defensiu del Tordera i el porter Linu han impedit que arribés el gol de la victòria.

Amb aquest empat, el Voltregà conserva el liderat amb 4 punts d'avantatge sobre un grup de quatre perseguidors: Alcobendas, San Antonio, Cerdanyola i Vendrell.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea