Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Mal inici d'any per al Voltregà

10-01-2010 El Voltregà ha desaprofitat dos penals i dues faltes directes (foto: Judit V)

El Voltregà ha desaprofitat dos penals i dues faltes directes (foto: Judit V)

El Voltregà d'Iván Sanz ha començat el 2010 amb una derrota a casa davant de l'Areces, que fins ara només havia guanyat tres partits a la lliga.
CP Voltregà 2 3 CP Areces Elecinco

El partit ha començat revolucionat, amb ocasions a banda i banda i un Areces que buscava sense compassió la porteria de Roger Torelló. Per la seva banda, el Voltregà intentava asserenar el joc sense massa èxit.

Ha estat José Abella qui ha obert el marcador al minut 22, en una bona acció tècnica. Només dos minuts després, Pedro González desviava una bola a l'interior de l'àrea i col·locava el segon gol al marcador just abans d'arribar al descans.

El Voltregà ha sortit al segon temps amb la intenció d'aixecar ràpidament el marcador, però no ha estat fins al minut 15 quan Jordi Urbano obria la llauna en una jugada d'habilitat. En aquest segon temps, el Voltregà ha malbaratat dos penals i dues faltes directes, continuant la mala ratxa en les jugades a bola aturada. Aprofitant que el Voltregà jugava amb nou faltes comeses, Pedro González s'ha plantat a l'interior de l'àrea amb comoditat i ha tancat el partit a tres minuts pel final.

Tot i la reacció local que ha culminat en un segon gol de Jordi Urbano, ja no hi havia temps per a la reacció i el Voltregà ha deixat escapar els tres primers punts a casa.

Amb aquesta segona derrota de la temporada, l'equip continua líder però els perseguidors han retallat distàncies: San Antonio i Vendrell són a un punt, i Calafell a dos.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea