Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Golejada de plaer per tancar la primera volta

30-01-2010
El Voltregà d'Iván Sanz ha protagonitzat el partit més tranquil de la temporada davant d'un cuer que de seguida ha llançat la tovallola.
CP Voltregà 8 1 Toshiba Vigo Stick

Els gols s'han anat succeint regularment, de manera que al descans el Voltregà ja dominava per un clar 4 a 0 (Romeu, Anguita i Urbano), i sense cap sensació que el rival pogués reaccionar.

El segon temps ha continuat amb la mateixa tònica, amb dos gols de Jordi Urbano als minuts 5 i 6. Amb el 6 a 0 al marcador, Jordi Codina ha debutat a la porteria substituint Roger Torelló a 16 minuts pel final del partit. Malauradament, la primera ocasió ha estat un penal en contra que Marques ha transformat.

En els darrers minuts, Vilaró i Ribot també s'han sumat a la festa tancant el 8 a 1 definitiu, la victòria més àmplia de la temporada fins al moment.

Amb aquests tres punts, el Voltregà s'assegura la presència a la Copa del Príncep, que es disputa el cap de setmana que ve a Calafell i que compta amb els quatre millors classificats de la lliga de Primera Divisió.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea