Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà no convenç a casa

13-02-2010
En un dels pitjors partits de la temporada a casa, el Voltregà va deixar escapar els tres punts davant d'un dels rivals directes en la lluita per l'ascens.
CP Voltregà 1 4 CP Vendrell

Amb tots dos conjunts jugant de tu a tu, ha estat el conjunt visitant qui ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Santi Julivert per sota el cos de Jordi Codina (de nou titular a causa de la recent paternitat de Roger Torelló).

Abans del descans, el Vendrell aconseguia augmentar el seu avantatge, i el Voltregà era incapaç de trobar porteria, generant molt poques ocasions d'atac.

Ha estat de penal quan Gerard Teixidó ha aconseguit retallar distàncies, però posteriorment no ha pogut culminar la feina amb una falta directa.

El Vendrell ha continuat insistint, i en els darrers minuts ha aconseguit dos gols mes que tancaven definitivament el partit. Amb aquest resultat, el Voltregà pot quedar fora dels llocs d'ascens des que hi va arribar a la jornada 4.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea