Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Cop d'autoritat a Mataró

03-03-2010
El Voltregà ha realitzat un partit molt solvent en el seu desplaçament a Mataró, amb més dificultats de les que demostra el marcador final.
CH Mataró 0 4 CP Voltregà

El marcador s'ha posat de cara ben aviat amb un gol de Jordi Romeu al minut 3 a passada de Jaume Molas. En els següents minuts, el Mataró ha buscat el capità Adam Puig a l'interior de l'àrea, però Torelló ha esvaït el perill una vegada rere l'altra.

Amb avantatge per la mínima al descans, Albert Grau ha aconseguit el primer gol de la temporada en una bona jugada individual. 7 minuts després, Molas aconseguia el tercer i donava un marge de tranquil·litat per a la fase final del partit.

Després que els dos equips desaprofitéssin les faltes directes de la desena falta, Molas ha transformat la de la quinzena dels del Maresme per tancar la golejada. A partir d'ara, deu dies per treballar i afrontar les jornades següents.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea