Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Tercera victòria consecutiva

14-03-2010 Els jugadors del Voltregà celebrant el tercer gol (foto: Arnau J)

Els jugadors del Voltregà celebrant el tercer gol (foto: Arnau J)

El Voltregà ha obtingut els tres punts en un partit que ha tingut controlat fins als darrers 7 minuts, quan el Cerdanyola s'ha aconseguit acostar al marcador.
CP Voltregà 3 2 Cerdanyola CH

Amb un partit molt treballat, l'equip ha demostrat que continua creixent dia a dia, oferint una imatge molt sòlida davant un dels rivals directes a la categoria.

Jordi Romeu ha obert el marcador resolent un u-contra-u al minut 10 de la primera part. Amb possessions llargues i un joc elaborat, cap dels dos conjunts ha pogut moure el marcador al primer temps.

A la segona part, les dianes d'Albert Grau (en una gran jugada personal) i Juli (també en un contraatac) donaven tranquil·litat a un Voltregà que no es conformava amb l'avantatge de tres gols.

Amb aquesta situació, el Cerdanyola ha tingut la fortuna d'anotar dos gols als darres minuts que han donat emoció als instants finals. Amb tot, tres punts importantíssims que permeten distanciar els del Vallès, així com també retallar distàncies amb el San Antonio (que ha perdut) i el Sant Feliu (proper rival del Voltregà, que ha empatat).

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea