Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Partit plàcid amb golejada

27-03-2010
El Voltregà s'ha imposat clarament al Raspeig en un partit plàcid, en el qual l'equip ha continuat consolidant la bona ratxa, amb bon encert de cara a gol i mantenint la porteria a zero.
CP Voltregà 6 0 CPP Raspeig

El Voltregà ha començat molt fort, i la prova n'és l'avantatge de 2 a 0 al minut 7 (gols d'Anguita i Romeu). Amb un Raspeig sense entrenador a la banqueta (Jaume Arxé fa de jugador-entrenador), els valencians han renunciat al partit tot i gaudir d'ocasions puntuals.

Abans del descans, Urbano ampliava el marcador en una bona combinació amb Molas. Després de la pausa, Anguita ha aconseguit el quart al minut 6, i Grau i Romeu han tancat la golejada als darrers instants.

A partir d'ara, vint dies sense competició perquè l'equip pugui afrontar les darreres nou jornades de lliga al màxim nivell, ja que els rivals directes continuen sense punxar (avui han guanyat els quatre perseguidors).

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea