Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Les coses es compliquen als darrers minuts

02-05-2010
El Voltregà no ha pogut sumar a la pista del Tordera en un partit que tenia dominat avançada la segona part.
CP Tordera 4 2 CP Voltregà

La primera part ha transcorregut molt de pressa, sense aturades i amb un joc ben dominat pel Voltregà, tot i les incursions del Tordera al contraatac. Juli ha obert al marcador al minut 15, i abans del descans Adrià Piera ha aconseguit l'igualada en un llançament des de lluny.

El segon temps ha començat molt més trencat, i el Voltregà ha gaudit de doble superioritat durant els primers minuts (el Tordera s'ha quedat amb dos jugadors de camp), situació que no ha sabut aprofitar.

Amb el Tordera al complet, Romeu tornava a avançar el Voltregà en desviar un llançament de Grau, en un gol que semblava acostar els blanc-i-blaus a la victòria. Tot i així, el Tordera ha igualat amb un gol de Xixo de penal a cinc minuts pel final, i ha donat la sorpresa amb un altre anotació de Ricardo a falta de dos minuts. Amb la diferència mínima al marcador, el Voltregà ha jugat als darrers instants sense porter, circumstància que ha aprofitat Ricardo per tancar el marcador.

Amb aquest resultat, el Voltregà perd la primera plaça, que ara és a mans d'un Sant Feliu que es va imposar al Vendrell.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea