Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Jornada rodona per al Voltregà

15-05-2010
El Voltregà ha tancat un dels partits més rodons a casa davant d'un dels millors equips de la segona meitat de la temporada. Aquesta victòria, combinada amb els altres resultats, deixa el Voltregà líder de nou a quatre jornades pel final.
CP Voltregà 6 2 CP Monjos

Tot i el gol matiner de Pere Varias al minut 8, Juli Anguita (de penal) i Gerard Teixidó (a passada de Molas) han capgirat el marcador en només tres minuts. El primer temps ha acabat amb 2 a 1, tot i que el Voltregà ha generat moltes ocasions per augmentar l'avantatge.

A la segona part, ha estat Varias de nou qui igualava el partit al minut 10, però de nou el Voltregà ha reaccionat immedatament: Romeu ha culminat un contraatac a passada de Grau, i Molas ha fabricat una jugada des de la banda esquerra per tornar a donar l'avantatge de dos gols al Voltregà.

Amb un partit ben controlat, Juli i Grau han tancat el festival al Victoriano Oliveras de la Riva.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea