Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà ja no depèn de sí mateix

23-05-2010
El Voltregà es va complicar la vida en marxar de Grado amb les mans buides. Les victòries de Sant Feliu i Vendrell fan que l'equip blanc-i-blau ja no depengui de sí mateix per aconseguir l'ascens.
CP Areces Elecinco 6 4 CP Voltregà

L'equip d'Iván Sanz va anar sempre per darrera al marcador, i al descans ja perdia per 3 a 1. L'Areces s'havia avançat al minut 9 amb gol de Pedro González i Romeu igualava al 15, però Abella i Candanedo tornaven a obrir l'escletxa ràpidament. Tot i la reacció a l'inici del segon temps, amb el gol de Grau, l'Areces va saber administrar l'avantatge i va tornar a estirar el marcador amb gols de González i Quintanal.

Jordi Romeu va tornar a reduir diferències, però de nou González va tancar la seva gran actuació particular amb un altre gol. El 6 a 4 de Grau a 8 minuts pel final no va ser suficient per a la reacció blanc-i-blava.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea