Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Urbano torna el liderat al Voltregà

30-05-2010
El Voltregà torna a dependre de sí mateix després de la victòria a Alcobendas. 4 gols de Jordi Urbano i un de Carles Rodríguez han donat tres punts que poden valdre un ascens.
CP Alcobendas 3 5 CP Voltregà

Després del gol inicial de Víctor Jiménez, el Voltregà ha sabut aixecar el marcador i ha pogut marxar al descans amb un 1 a 3 (2 gols d'Urbano i un de Carles).

Avançat el segon temps, l'equip local ha pogut empatar momentàniament amb dos gols calcats fruit de la connexió entre Cortijo i Escudero. Amb vuit minuts per davant i un Alcobendas crescut, Urbano ha tancat el partit amb dos nous gols.

Aquesta victòria, amb l'empat del Sant Feliu a Mataró i la derrota del Vendrell davant del Sitges, fan que el Voltregà sigui líder de nou a dues jornades pel final.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea