Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà fa els deures i s'apropa a l'ascens

06-06-2010
El Voltregà ha tancat un gran partit davant del quart classificat en un partit ple de gols i amb un pavelló ple a vessar. Amb aquesta victòria, l'ascens queda a només un punt.
CP Voltregà 8 6 Gráficas Ona San Antonio

Tot i el 4 a 0 inicial, el San Antonio ha reduït distàncies a escassos segons pel final de la primera part. Al segon temps els navarresos han sortit a donar-ho tot i s'han apropat fins al 5 a 4.

Una altra estirada del Voltregà, esperonat per l'afició, ha deixat el marcador en un còmode 8 a 4. Tot i els dos gols als instants finals del San Antonio, la feina ja estava feta.

Com que els rivals no fan fallat (el Vendrell ha vençut a Tordera per 2 a 4, i el Sant Feliu s'ha imposat al Cerdanyola per 5 a 4 amb un gol a set segons pel final), el Voltregà haurà de sumar com a mínim un punt (o esperar que els rivals punxin) en la darrera jornada a la pista del cuer.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea