Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

A l'OK Lliga per la porta gran

13-06-2010
El Voltregà ha controlat de seguida el partit davant del cuer i amb una victòria còmoda obté el campionat de Primera Divisió que li dóna l'accés directe a l'OK Lliga.
Toshiba Vigo Stick 2 6 CP Voltregà

Ben aviat, al minut 2, Jaume Molas obria el marcador per esvair qualsevol opció de dubte. Urbano i Gerard ampliaven l'avantatge abans del minut 20. Tot i així, una jugada aïllada de Leonardo (màxim golejador del Vigo) ha retallat distàncies just abans del descans.

Al segon temps, Molas ha tornat a moure el marcador amb l'1 a 4. Amb un Vigo ja sense opcions d'emportar-se la victòria, els minuts han anat passant fins arribar a la celebració. En aquesta fase, Grau i Romeu s'han sumat a la festa per tancar la golejada.

Amb aquesta victòria, l'equip acaba la temporada com a líder. L'altre equip que l'acompanyarà a l'OK Lliga serà el Vendrell, que ha vençut el Monjos per 7 a 4. L'altra cara de la moneda és el Sant Feliu, que depenia de sí mateix i no ha pogut obtenir la victòria a la complicada pista de l'Areces.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea