Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà planta cara al derbi

14-10-2008 Els blanc-i-blaus han lluitat fins al darrer moment (foto: Gerard S)

Els blanc-i-blaus han lluitat fins al darrer moment (foto: Gerard S)

Els jugadors de Ricard Muñoz han ofert una bona imatge en la seva visita al Pavelló Olímpic de Vic, tot i que han anat sempre a remolc al marcador.
 
Roncato Patí Vic 5   3 Güell Voltregà

La situació s'ha torçat ben aviat, ja que Jordi Adroher ha obert el marcador tot just al segon 6 de partit amb un llançament des de lluny. El mateix jugador ha transformat dues faltes directes als minuts 13 i 20 que col·locaven un 3 a 0 al marcador que semblava insalvable.

Davant d'aquests contratemps, el Voltregà no ha llençat la tovallola en cap moment i Santi Teixidó ha aconseguit escurçar distàncies en caçar una bola a l'interior de l'àrea.

El segon temps ha començat amb un Voltregà amb moltes ganes, com ho demostra el gol al segon minut, obra de Carles Rodríguez després d'una embestida col·lectiva.

Quan l'empat semblava a prop, Jordi Galán tornava a obrir una escletxa després d'una jugada afortunada, però Bargalló tornava a situar el Voltregà dins del partit amb un gol des de la llarga distància.

En una fase final molt oberta, Jordi Adroher ha aconseguit el seu quart gol de la nit, esvaint les opcions que quedaven al Voltregà.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea