Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Derrota amb polèmica a Sant Sadurní

21-10-2008 El Voltregà ha merescut més després d'un bon partit  (foto: Ferran C)

El Voltregà ha merescut més després d'un bon partit (foto: Ferran C)

El Voltregà ha perdut aquest dimarts el partit ajornat de la quarta jornada de l'OK Lliga davant del Noia Freixenet.
 
Noia Freixenet 2   1 Güell Voltregà

El segon gol dels locals, que els ha donat la victòria a dos minuts pel final, ha estat envoltat de polèmica, ja que no ha quedat gaire clar que la bola hagi entrat del tot a la porteria de Puigbí.

Els de Sant Hipòlit s'han avançat primer al marcador al minut 8 de joc amb una jugada de contraatac perfecte amb la participació de tots els jugadors en pista que ha finalitzat Vilaró. Tot i el gol, la igualtat sobre la pista ha continuat amb jugades en una i altra porteria fins al minut 21. quan Selva ha aconseguit batre la porteria defensada per Puigbí en una jugada d'habilitat.

El Voltregà ha començat la segona meitat del partit amb moltes ganes. Les oportunitats han anat caient del cantó dels dos equips, i Puigbí s'ha hagut de lluir en més d'una ocasió. Per altra banda, el Voltregà ha enviat dues boles al pal. El partit ha continuat equilibrat fins que els col·legiats ha donat per bo un gol dels del Penedès amb la bola sobre la mateixa línia. Amb dos minuts per davant, el Noia ha aguantat la bola davant una pressió del voltregà que ha resultat infructuosa.

Tot i això, els de Sant Hipòlit han tancat un bon partit i continuen a la zona tranquil·la de la clasificació.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea