Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El derbi s'escapa per ben poc

03-10-2010 El Voltregà ha tingut opcions fins al darrer sospir (foto: Judit V)

El Voltregà ha tingut opcions fins al darrer sospir (foto: Judit V)

El CP Voltregà ha perdut per la mínima en el seu retorn a l'OK Lliga al Pavelló Olímpic de Vic, en un partit en el qual ha comptat amb el suport d'una gran quantitat d'aficionats blanc-i-blaus que han presenciat el partit.
Roncato Patí Vic 3 2 CP Voltregà

En un partit que ha començat amb els dos equips nerviosos, la primera part ha acabat sense gols al marcador tot i les ocasions a banda i banda.

Al segon temps, Titi Roca ha avançat ben aviat els locals aprofitant un rebuig de Roger Torelló. Poc després, Miquel Masoliver augmentava l'avantatge amb un llançament des de la distància. Lluny d'enfonsar-se, el Voltregà s'ha volcat a l'atac i Juli Anguita ha retallat distàncies al minut 10.

Amb tots dos equips carregats de faltes, Lucas Ordóñez ha transformat la directa que comporta la desena infracció, però Gerard Teixidó no ha estat capaç d'emular-lo a l'altra àrea.

En els darrers minuts, el Voltregà ha buscat un gol que ha arribat de mans de Carles Rodríguez a 3 minuts pel final, temps que ha estat insuficient per aconseguir el gol de l'empat.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea