Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Els penals i Trabal condemnen el Voltregà

09-10-2010 El Voltregà ha lluitat fins als darrers instants per entrar al partit (foto: Arnau J)

El Voltregà ha lluitat fins als darrers instants per entrar al partit (foto: Arnau J)

El Voltregà no ha pogut sumar cap punt en el retorn de l'OK Lliga a Sant Hipòlit. Un 0 a 3 desfavorable al descans ha estat impossible de superar pels blanc-i-blaus tot i tancar una gran segona part.
CP Voltregà 1 3 Reus Deportiu

A diferència del partit de la primera jornada a l'Olímpic de Vic, aquest ha començat amb els dos equips de cara a gol i amb un joc directe de porteria a porteria. Al minut 4, els col·legiats han assenyalat un penal molt dubtós d'Albert Grau que José Luis Paez ha transformat en el primer gol.

Deu segons després, i amb un Voltregà encara pendent de l'acció del primer gol, Xavier Caldú ha col·locat el segon en una ràpida acció de contraatac.

L'equip de Ricard Ares s'ha hagut de sobreposar al resultat advers, però Juli Anguita ha fallat el penal del qual ha disposat. Raul Marín, en canvi, ha convertit una pena màxima en forma de 0 a 3, el marcador amb el qual s'ha arribat al descans.

Al segon temps, l'equip local ha sortit amb ganes de girar la truita. Juli Anguita ha obert la llauna al minut 8 després d'una triangulació amb Grau. A partir de llavors, però, el protagonista ha estat Guillem Trabal, que ha desfet el perill una vegada i una altra. Amb un Reus a la defensiva (i un Torelló que també ha desactivat les seves ocasions) el Voltregà ho ha intentat fins al xiulet final, però el marcador ja no s'ha tornat a moure.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea