Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Cop injust a La Corunya

17-10-2010
El Voltregà ha perdut en el seu desplaçament a La Corunya tot i que a la mitja part anava per davant al marcador. A la segona, quatre gols de Pablo Álvarez han sentenciat els blanc-i-blaus.
Coinasa HC Liceo 6 3 CP Voltregà

El Voltregà ha sortit a Riazor amb ganes de puntuar, i dos gols de Romeu en els primers 13 minuts presagiaven una bona tarda per a l'equip de Ricard Ares. Amb una bona intensitat defensiva durant tot el primer temps, només Barreiros ha aconseguit batre Torelló a dos minuts pel descans.

Al segon temps, els gallecs han sortit en tromba per tal d'eixugar la diferència, i és en aquest punt on Pablo Álvarez s'ha erigit en l'home del partit. Amb 4 gols en vint minuts (només trencats per un gol de Carles Rodríguez enmig), Álvarez ha deixat el partit vist per a sentència. Al darrer sospir, Bargalló col·locava el 6 a 3 definitiu.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea