Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Arriba la primera victòria

24-10-2010 L'afició ha vibrat amb la victòria del Voltregà (foto: Judit V)

L'afició ha vibrat amb la victòria del Voltregà (foto: Judit V)

El Voltregà ha aconseguit la primera victòria de la temporada en imposar-se al Buyvip Tenerife per un ajustat 3 a 2. Tot i que els illencs s'han avançat, els de Ricard Ares han reaccionat i han aixecat el marcador al segon temps.
CP Voltregà 3 2 Buyvip.com Tenerife

Els jugadors del Voltregà tenien clar que havien d'obtenir els tres punts en aquesta jornada, però ha estat el Tenerife qui s'ha avançat al minut 7 amb un gol de Marc Coy en una errada general de la defensa voltreganesa. Al minut 14, Juli aconseguia l'empat transformant el primer penal de la temporada.

A l'inici del segon temps, el Voltregà s'ha posat per davant al marcador gràcies a Gerard Teixidó, però Saavedra ha tornat a restablir l'empat al minut 10. Només tres minuts després, Grau ha robat una bola i s'ha fabricat el gol definitiu. En els darrers deu minuts, el Tenerife ha buscat tímidament l'empat, però el Voltregà ha estat seriós i ha mantingut el resultat.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea