Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Un altre empat amb opcions de guanyar

06-11-2010
El Voltregà ha tret un empat davant del FC Barcelona en un partit en el qual els blanc-i-blaus han anat per davant al marcador durant la major part del temps.
CP Voltregà 4 4 FC Barcelona

En un pavelló ple a vessar com fa temps que no es veia, el Voltregà ha acaronat la victòria davant del vigent campió. Les coses s'han posat de cara ben aviat amb un gol de Juli al segon 30, culminat per un segon de Romeu al minut 5. Amb uns aficionats blanc-i-blaus entre l'eufòria i la incredulitat, Panadero i Borregán han restablert l'equilibri al marcador abans del descans.

Al segon temps, Romeu ha avançat de nou el Voltregà, però Torra ha tornat a empatar set minuts després. Amb una falta directa executada de forma magistral, Gerard Teixidó aconseguia el quart a deu minuts pel final, però Borregán esvaïa les opcions de victòria poc després.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea