Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

L'Alcoi, un os difícil de rosegar

29-11-2010
El Voltregà ha tingut molts problemes per desfer-se de l'Alcoi en un partit vital per a la classificació de l'OK Lliga. Amb l'equip valencià tres punts per sobre a l'inici del partit, el Voltregà tenia la obligació de guanyar aquest encontre.
CP Voltregà 2 1 Enrile PAS Alcoi

La primera part ha acabat amb un 0 a 0, amb un Voltregà que no acabava de trobar el seu lloc a la pista, tot i que hi ha hagut algunes ocasions a banda i banda.

Al segon temps, Gerard Teixidó obria la llauna amb un llançament ras que ha impactat al pal de la porteria rival. Amb aquesta situació, l'Alcoi s'ha llançat a l'atac però el Voltregà ha controlat les embestides de l'equip visitant.

A dos minuts pel final, Albert Grau ha culminat una jugada enrevessada i semblava que matava definitivament el partit, però l'Alcoi encara ha aconseguit anotar per posar l'ai al cor als aficionats locals.

Amb aquesta victòria, l'equip blanc-i-blau queda desè a la classificació, a quatre punts del descens i a cinc de la Copa del Rei.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea