Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Derrota exagerada a Sant Sadurní

04-12-2010
El Voltregà ha rebut la major golejada de la temporada en un partit en el qual el resultat no reflecteix el rendiment dels dos equips al terreny de joc.
CE Noia Freixenet 8 3 CP Voltregà

El Noia s'ha avançat amb dues jugades protagonitzades per l'ex-blanc-i-blau Francesc Bargalló, que ha anotat un gol i ha provocat un penal (que ha transformat Seró), als minuts 14 i 20. El Voltregà ha reaccionat ràpidament amb gols de Romeu i Juli (de penal), que tornaven el partit a les taules abans d'arribar al descans.

Cinc segons abans de la mitja part, Seró ha anotat un gol aixecant clarament l'estic, però els col·legiats l'han concedit igualment. Davant de les protestes dels jugadors del Voltregà, l'àrbitre Molina ha mostrat una targeta blava a Romeu en una acció que condicionaria el partit.

Al segon temps, el Voltregà ha començat amb inferioritat, fet que ha aprofitat el Noia per anotar el 4 a 2 (obra de Jordi del Amor). El mateix Del Amor ha repetit tres minuts després, i Esteller ha aconseguit el sisè al cap de poc amb un Voltregà enfonsat.

Amb un 6 a 2 al marcador, els de Ricard Ares han començat a jugar sense complexes, però la reacció ja era pràctiament impossible. Seró ha anotat dos gols més aprofitant els espais que deixava el Voltregà en defensa, i Molas ha tancat el resultat aprofitant una falta directa.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea