Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Victòria suada i liderat

04-12-2010
El Voltregà femení ha aconseguit una important victòria a casa contra un renovat Girona que ha lluitat fins al darrer instant.
CP Voltregà 2 1 Girona CH

El Noia s'ha avançat amb dues jugades protagonitzades per l'ex-blanc-i-blau Francesc Bargalló, que ha anotat un gol i ha provocat un penal (que ha transformat Seró), als minuts 14 i 20. El Voltregà ha reaccionat ràpidament amb gols de Romeu i Juli (de penal), que tornaven el partit a les taules abans d'arribar al descans.

Cinc segons abans de la mitja part, Seró ha anotat un gol aixecant clarament l'estic, però els col·legiats l'han concedit igualment. Davant de les protestes dels jugadors del Voltregà, l'àrbitre Molina ha mostrat una targeta blava a Romeu en una acció que condicionaria el partit.

Les gironines s'han avançat amb un gol de Pía Sarmiento al minut 15, però Carla Giudici ha empatat just abans d'arribar al descans. Natasha Lee ha decantat el resultat al segon temps, a un minut pel final. Més informació: http://www.voltregafemeni.com/2010/12/treballada-victoria-del-voltrega-davant.html
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea