Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Dues accions individuals decideixen el partit

12-12-2010
El Voltregà no ha tingut opcions davant de l'Igualada en un partit molt equilibrat en el qual dues accions puntuals han decantat el marcador a la segona part.
CP Voltregà 0 2 Igualada HC

A la primera part, el resultat final de 0 a 0 indica el respecte entre dos conjunts que no han trobat la manera de trencar el joc.

Només començar el segon temps, Edu Fernández ha realitzat una acció individual amb una mitja volta que ha acabat amb la bola al fons de la porteria de Roger Torelló. El Voltregà no trobava la manera de generar accions clares a la porteria d'un Jaume Llaverola que no va cometre cap errada.

Minuts després, Ton Baliu col·locava una bola a l'escaire i deixava sentenciat el partit. El Voltregà ha buscat la reacció en els minuts finals, però la porteria de l'Igualada ha estat infranquejable.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea