Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà continua sense sumar a fora

15-12-2010
El Voltregà ha desaprofitat una ocasió d'atrapar un rival directe en la seva visita a la Pista del Blanes. L'equip de La Selva sempre ha anat per davant al marcador, tot i que el Voltregà ha buscat sumar algun punt fins als instants finals.
Blanes HC 3 2 CP Voltregà

Xevi Armengol ha obert el marcador a dos minuts pel descans executant un bon llançament de falta. Avançada la segona part, Jepi Selva obria encara més la distància, però Juli Anguita ha escurçat distàncies al cap de poc.

De nou Armengol ha anotat el tercer a vuit minuts pel final en un contraatac, i Gerard Teixidó ha establert el 3 a 2 definitiu transformant una falta directa.

El proper partit, el darrer de la primera volta, serà el dia 8 de gener a Sant Hipòlit davant del Lloret, un altre dels rivals directes.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea