Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà i Sant Tomàs signen un acord de col·laboració

20-01-2011 Toni Ramírez i Xevi Sala han escenificat la signatura de l'acord

Toni Ramírez i Xevi Sala han escenificat la signatura de l'acord

Aquest matí, la Fundació del Club Patí Voltregà i l'Associació Sant Tomàs han signat un acord de col·laboració pel qual el Voltregà cedeix la publicitat de les samarretes dels seus primers equips a l'associació.

D'aquesta manera, el Voltregà ja va lluir ahir aquesta nova samarreta en el seu desplaçament a Reus, i l'equip femení ho farà dissabte en partit de Copa d'Europa davant el Montreux suís.

A banda, l'equip d'hoquei adaptat del Club Car de Sant Tomàs s'integra dins de l'estructura de l'escola del Voltregà. Aquest dissabte passat ja van realitzar el seu primer entrenament al Victoriano Oliveras de la Riva.

Aquesta acció s'emmarca dins del projecte Hoquei per a tots, que pretén potenciar la vessant més social de la Fundació acostant l'hoquei a tots els sectors de la societat.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea