Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà supera l'examen

20-02-2011 L'afició del Voltregà ha donat un gran suport a l'equip (foto: Javi Funes)

L'afició del Voltregà ha donat un gran suport a l'equip (foto: Javi Funes)

El Voltregà ha superat amb nota un dels exàmens més importants de la temporada i deixa el GEiEG a 8 punts i amb el goal-average favorable als blanc-i-blaus.
CP Voltregà 5 1 GEiEG

Conscients del valor d'aquests tres punts, tots dos equips han sortit amb molta intensitat, però ha estat el Voltregà qui ha obert la llauna amb un gol matiner de Juli Anguita al minut 7. Només tres minuts després, els gironins han retallat distàncies amb un llançament des de la llarga distància, però Juli ha tornat a avançar els voltreganesos a la jugada següent.

La segona part també ha començat amb molt de ritme, però els dos porters han estat encertats a l'hora de rebutjar totes les ocasions de perill. En la fase més decisiva, ha estat Albert Grau qui ha aconseguit el tercer pel Voltregà en una jugada individual que l'ha deixat sol a l'interior de l'àrea al minut 15.

Amb un GEiEG volcat a l'atac per buscar la victòria, tots dos equips han errat la falta directa que els donava la desena falta del rival, i el Voltregà ha sabut controlar la tensió en els minuts finals. Fins i tot ha aconseguit ampliar l'avantatge amb gols de Jaume Molas de falta directa i de Santi Teixidó en una jugada d'habilitat.

Galeria de fotografies del partit
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea