Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Nul·la efectivitat al Vendrell

13-03-2011 El Voltregà no ha estat encertat de cara a porteria (foto: Judit V)

El Voltregà no ha estat encertat de cara a porteria (foto: Judit V)

El Voltregà ha deixat escapar el partit a l'últim minut (un clàssic en partits contra el Vendrell), tot i tenir nombroses ocasions durant tot el partit per deixar-lo sentenciat.
Moritz CE Vendrell 2 1 CP Voltregà

En una primera part igualada, amb ocasions a banda i banda i el Voltregà protagonitzant nombrosos contraatacs, només Gerard Teixidó ha pogut moure el marcador en un llançament creuat sobre la porteria de Carles Grau.

Amb desavantatge mínim al descans, el Vendrell ha sortit a la segona part a buscar el gol de l'empat, i la seva persistència ha tingut premi al minut 7, amb gol de Lluís Ferrer en recollir un rebuig a l'interior de l'àrea.

Amb empat al darrer minut i el Voltregà amb nou faltes, Borja Ferrer ha repetit el que Santi Julivert havia aconseguit la temporada anterior: gol al darrer minut i impossible reacció per al Voltregà.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea