Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Grau remata la feina davant del Vilanova

28-03-2011
El Voltregà ha aconseguit una importantíssima victòria en un partit molt disputat, característica habitual dels duels entre Voltregà i Vilanova.
CP Voltregà 5 3 CP Vilanova

Tot just al minut 3, l'exjugador del Voltregà Marc Roca ha obert el marcador, però els jugadors de Ricard Ares han aconseguit l'empat mitjançant Grau al minut 18. Abans d'arribar al descans, Rocasalbas ha transformat un penal dubtós, després d'haver-ne errat un altre uns minuts abans.

Al segon temps, Romeu ha aconseguit l'empat al minut 2 després d'una rematada a l'interior de l'àrea, i Santi Teixidó avançava els blanc-i-blaus per primer cop deu minuts després, en culminar una jugada de Juli i Urbano.

Amb un Voltregà que ha aguantat tota la segona part amb el marcador a 9 faltes, Creus aconseguia l'empat a 3 de contraatac a 4 minuts pel final. En aquest punt, Albert Grau ha decantat el partit amb dues accions individuals creuant la pista i culminant la jugada. Ja amb el 5 a 3 al marcador, el Vilanova ha errat la falta directa als instants finals.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea