Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Punt positiu a Alcoi

03-04-2011 Molas va tenir una falta directa al darrer minut (foto: Judit V)

Molas va tenir una falta directa al darrer minut (foto: Judit V)

El Voltregà ha aconseguit un punt que pot ser molt important en el seu desplaçament a Alcoi. En un partit boig amb moltes ocasions i un hoquei directe, els dos equips s'han hagut de conformar amb les taules.
Enrile PAS Alcoi 4 4 CP Voltregà

L'estil directe de l'Alcoi donava els seus fruits ja al minut dos amb un gol de Toni Pérez. Tot i així, Albert Grau empatava poc després, una constant durant tot el partit.

Tres minuts després, Cristian Santiago tornava a avançar el seu equip, però la resposta arribava de mans de Jordi Romeu. Abans d'arribar al descans, Toni Pérez i després Santi Teixidó deixaven les taules de nou al marcador.

La segona part ha començat una mica més tranquil·la, amb tots dos equips conscients de la importància de la victòria. Santiago tornava a posar els seus per davant al minut 34, però de nou Romeu tornava a igualar dos minuts després.

En un darrer minut de bojos, tots dos equips han gaudit d'una falta directa (l'Alcoi fins i tot l'ha poguda repetir), però el marcador ja no s'ha mogut.

Amb aquest empat, el Voltregà continua a tres punts de l'Alcoi (i li guanya el goal-average) i a cinc del descens.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea