Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

La tranquil·litat haurà d'esperar

07-04-2011
El Voltregà no ha pogut sumar els tres punts que li haguessin donat un coixí a la classificació, en un partit en el qual el Noia ha tingut premi excessiu pel que s'ha vist al terreny de joc.
CP Voltregà 1 6 CE Noia

L'equip de Ricard Ares ha realitzat una bona primera part, amb una gran intensitat i nombroses ocasions que ha aconseguit aturar Xevi Puigbí. La sensació de perill era constant, i el primer gol semblava que arribaria d'un moment a l'altre. Tot i així, ha estat Del Amor qui ha obert el marcador al minut 14.

Amb l'avantatge visitant al descans, el Voltregà ha sortit al segon temps sobrerevolucionat per tal d'intentar empatar, però no ha aconseguit batre Puigbí. De nou Del Amor ha anotat, i poc després Mitjans ha posat el 0 a 3 al marcador.

Tot i el gol de Juli de penal, el Noia ha pogut aprofitar els riscos que ha pres el Voltregà, i Seró, Esteller i Riba han tancat el marcador final.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea