Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà continua depenent d'ell mateix

01-05-2011 Gerard Teixidó en l'acció del primer gol (foto: Judit V)

Gerard Teixidó en l'acció del primer gol (foto: Judit V)

Els jugadors de Ricard Ares han aconseguit un valuós empat en la seva vista a Les Comes en un partit en el qual s'han posat per davant en el marcador en fins a tres ocasions al primer temps.
Igualada HC 4 4 CP Voltregà

Al minut 2, Gerard Teixidó avançava el Voltregà en una jugada personal, però Ton Baliu tornava l'equilibri al marcador. De nou Juli Anguita ha anotat en dues ocasions (en la primera amb combinació amb Grau i després de penal), però l'Igualada ha tornat a eixugar les diferències ràpidament.

Al segon temps ha estat l'Igualada qui s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Edu Fernández, però Romeu ha posat el 4 a 4 definitiu en una acció individual des del mig de la pista.

Als darrers minuts, el Voltregà ha gaudit d'un penal, i l'Igualada d'un penal i una falta directa (la de les deu faltes), però cap dels llançadors ha estat encertat.

Amb l'empat del Tenerife, el Voltregà continua depenent de sí mateix per salvar la categoria. El proper repte, dissabte a casa contra el Blanes.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea