Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El dia més important de la temporada

04-05-2011
Aquest dissabte el Voltregà viurà el dia més important d'aquesta temporada. A les 18h, primer plat amb el partit del primer equip femení davant del Sant Cugat, on una victòria blanc-i-blava suposaria un gran pas cap al títol de lliga.

Seguidament, a les 20h, el primer equip masculí disputa la penúltima jornada de l'OK Lliga rebent un Blanes amb molts jugadors coneguts amb l'obligació de guanyar per assegurar-se la plaça a l'OK Lliga.

Tal i com ha passat en d'altres ocasions aquesta temporada, amb un pavelló ple a vessar és molt difícil que s'escapi algun dels punts que hi ha en joc. Per aquest motiu, animem a tots els socis i aficionats a passar la tarda al pavelló equipats amb la samarreta del Voltregà per tal d'empènyer els nostres equips cap als seus objectius.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea