Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

La permanència, a punt

08-05-2011
El Voltregà ha viscut un dels partits més plàcids a casa, en el qual (a banda del 0-1 inicial) ha dominat el marcador durant els 50 minuts.
CP Voltregà 5 2 Blanes HC

El Blanes, que no s'hi jugava res, ha obert el marcador amb una jugada afortunada als primers compassos, però Juli Anguita ha empatat de penal al minut 7. Abans del descans, Grau i Jaume Molas han ampliat el marcador.

Al segon temps, Carles Rodríguez ha aconseguit el quart al minut 7. Amb un pavelló exultant, Ricard Ares ha decidit fer entrar el porter Jordi Codina els darrers minuts. Codina ha anunciat que deixarà el club a final de temporada després de dos anys.

A tres minuts pel final, el Blanes ha retallat distàncies mitjançant Jepi Selva, però Romeu ha culminat la golejada al darrer segon.

Amb aquest resultat, el Voltregà necessita només un punt a la darrera jornada (d'aquí a tres setmanes), en la qual visita la pista del Lloret, que ja és equip de Primera Divisió.

Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea