Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Gràcies a Reus

27-05-2011
El Voltregà ha salvat la categoria gràcies a la victòria del Reus per 4 a 1 davant del Tenerife (que és l'equip que baixa), ja que els jugadors blanc-i-blaus no han sumat cap punt a la pista del cuer.
Lloret HC 3 2 CP Voltregà

La jornada es presentava còmoda per un Voltregà que només havia de treure un empat a la pista d'un equip que ja era de Primera Divisió. El primer temps ha començat amb una baixa intensitat que s'ha vist reflexada al marcador al descans (0 a 0). El Voltregà no passava angúnies, però el Reus tampoc feia la feina (0 a 0).

Al segon temps, el Lloret ha estat afortunat i ha aconseguit fins a tres gols davant d'un Voltregà incapaç de reaccionar i molt espès de cara a porteria.

El Reus seguia sense imposar-se, i l'Alcoi remuntava el resultat advers a Sant Sadurní. En aquest moment, el Voltregà estava a un sol gol del descens (un gol del Tenerife).

Finalment, però, la lògica ha aflorat i el Reus Deportiu ha pogut celebrar la victòria, el títol de Lliga, i de retruc ha salvat el Voltregà.

Una temporada més, l'equip seguirà a l'OK Lliga.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea