Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

...i Champions!

29-05-2011 Maria Ferrón aixecant el tercer títol de la temporada (foto: www.fep.es)

Maria Ferrón aixecant el tercer títol de la temporada (foto: www.fep.es)

El Voltregà femení ha aconseguit el seu segon títol europeu després de vèncer el Biesca Gijón a la pròrroga en el campionat que s'ha disputat a la localitat alemanya de Weil-am-Rhein.
CP Voltregà 2 1 Biesca Gijón


Friedlingen 2 10 CP Voltregà

Les jugadores de David Bou es van imposar sense dificultats a les semifinals que disputaven contra l'equip local, el Friedlingen. L'equip alemany, molt inferior des de la marxa de Daniela Guerrero i Mònica Piosa, no va oposar cap tipus de resistència al Voltregà. Les golejadores van ser Carla Giudici (5), Natasha Lee, Anna Casarramona, Anna Romero, Motxa Barceló i Sílvia Romero. Per part del Friedlingen, l'autora dels dos gols va ser l'exvoltreganesa Adeline Le Borgne.

A la final, el Voltregà ha trobat un Biesca Gijón molt més dur que a la Copa de la Reina. Les asturianes s'han avançat mitjançant un gol de Sara al minut 12, i han aconseguit aguantar el resultat fins ben avançada la segona part.

El Voltregà gaudia d'ocasions però era incapaç de batre Christina Klein, fins que Natasha Lee ha aprofitat el rebuig d'un penal a vuit minuts pel final.

El Biesca Gijón ha desaprofitat una falta directa abans d'acabar el temps reglamentari, i fins i tot una altra a l'inici de la pròrroga. Precisament aquesta acció ha acabat amb una falta directa favorable al Voltregà, que Carla Giudici ha transformat de forma magistral.

Amb aquest gol d'or, el Voltregà aconseguia la tercera copa d'una temporada que torna a situar l'equip com a millor conjunt del món.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea