Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

Canvis al primer equip

03-07-2011
El primer equip masculí del Voltregà gaudirà d'uns quants retocs de cara a la propera temporada, tant al quadre tècnic com en la seva plantilla.

L'equip de Ricard Ares
L'entrenador del Voltregà comptarà amb un nou equip tècnic per aquesta temporada 2011-2012, format pels exjugadors Jordi Hom i Edu Farrés. Per la seva banda, Jefa Rovira se centrarà en l'equip de 2a catalana per tal d'intentar recuperar la categoria.

Deixebles de Torelló
La porteria del Voltregà també es veurà afectada per la retirada de Jordi Codina, que penja els patins després de dues temporades al Voltregà. La plaça quedarà disponible per un dels porters de la casa: Adrià Hernández, Ignasi Romero o bé Ernest Burgaya, que hauran de fer mèrits per cobrir la porteria blanc-i-blava conjuntament amb Roger Torelló.

...i relleu també a davant
L'altre jugador de la primera plantilla que serà baixa és Carles Rodríguez, que deixarà la seva plaça als jugadors júniors del club, i podria acabar al CP Vilanova.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea