Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El Voltregà femení al Palau de la Generalitat

23-07-2011 L'equip femení amb el president Mas (foto: Rosa A)

L'equip femení amb el president Mas (foto: Rosa A)

Aquest divendres el Voltregà femení ha estat rebut al Palau de la Generalitat pel president Artur Mas i el secretari general de l'esport Ivan Tibau, per tal de celebrar els tres títols aconseguits durant la temporada 2010-2011.

Artur Mas ha felicitat l'equip pels resultats i ha encoratjat el club a continuar promovent l'hoquei, un esport "amb molta tradició" a Sant Hipòlit de Voltregà.

Per la seva banda, el president Xevi Sala, ha mostrat la seva satisfacció per "portar el nom de Catalunya arreu del món".

A més de les jugadores de l'equip i l'entrenador David Bou, també hi han assistit membres de la junta directiva del Voltregà, l'alcalde Xavier Vilamala i el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Rafel Serrano.

Recepció oficial al Voltregà femení a la Generalitat
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea