Club Patí Voltregà"La teva lluita és el nostre orgull"

El nou organigrama tècnic de l'escola

02-09-2011 Ordeig, Rodríguez, Ares, Teixidó i Torras, els responsables de l'escola

Ordeig, Rodríguez, Ares, Teixidó i Torras, els responsables de l'escola

El CP Voltregà ha presentat aquest dilluns el nou organigrama tècnic de l'escola, coincidint amb l'inici dels entrenaments dels seus equips de base. Aquest any l'escola, una de les millors del món de l'hoquei sobre patins, compta amb 26 equips de totes les categories, des de l'escola d'iniciació (que aquest any entrenarà també els dimecres a banda dels habituals dissabtes) fins al primer equip masculí i femení.

Per tal de garantir la continuïtat a l'hora de generar bons esportistes, el CP Voltregà millora aquesta temporada el seu organigrama tècnic amb la incorporació de l'exjugador Pep Torras (com a coordinador de l'escola d'iniciació i dels equips Minis), el jugador del FC Barcelona Mia Ordeig (com a formador d'entrenadors) i el jugador del CP Voltregà Santi Teixidó, que complementarà la labor que fins ara duia a terme el nou jugador de l'Igualada Dani Rodríguez.

A banda d'aquests noms, Ricard Ares continuarà compaginant la direcció tècnica esportiva del club al capdamunt de tota aquesta estructura amb el seu lloc com a entrenador del primer equip masculí. A banda de l'escola d'iniciació, l'escola compta amb quatre equips de Minis, un Mini femení, dos Prebenjamins, tres Benjamins, tres Alevins, tres Infantils, dos Juvenils, un Júnior i l'equip de Segona Catalana que aquest any té per objectiu ascendir de categoria. A més, el Voltregà també gaudeix de l'equip d'hoquei adaptat Club Car i un equip de veterans format per exjugadors del club.

Estructura tècnica:

Director tècnic esportiu: Ricard Ares
Coordinadors de l'escola: Dani Rodríguez i Santi Teixidó
Coordinador de l'escola d'iniciació i Minis: Pep Torras
Formador d'entrenadors: Mia Ordeig
Entrenador de l'equip femení: David Bou
Preparador físic de base: Àlex Capdevila

Entrenadors específics de porters: Santi Almató (Infantils i Juvenils), Sergi Usart (Benjamins i Alevins), Ernest Burgaya i R.Gallifa (minis).

Entrenadors dels equips de l'escola: Natasha Lee, Pep Torras, Santi Teixidó, Pol Cinca, Pau Carbonell, Sílvia Jurado, Marc Pujalte, Sergi Usart, Àlex Rodríguez, Jordi Urbano, Pol Parareda, Gerard Teixidó, Pol Casellas, Ramon Contijoch, Edu Farrés, Edu Cosín, Dani Rodríguez, Èric Vargas, Rafa Peña, Jaume Molas, Dani Alonso, Àlex Usero, Jefa Rovira i Mireia Simón.
Bon Preu Assessoria Vigué Metal·lurgies Efra Can Duran Casa Mas Companyia d'Uniformes Esports Estel Sanhia Fisioteràpia Restaurant Dorca Ausatel Hockeymania.es RK Comunicació Azemad La Caixa Obra Social Commu, Internet, Telefonia i Fibra Òptica Federòptics Francolí Torelló Sorea